bg2

Tala Fou

O le a le pauta laula'au felanulanua'i?

1

E maua mai i lau pandan olaola, o le pauta laula'au felanulanua'i e ta'uta'ua i le lalolagi kuka ona o lona tofo uiga ese ma le tele o aogā tau soifua maloloina. E lauiloa ona o latou foliga mataʻina, o nei lau lanu felanulanuaʻi e le gata e manaia i le vaai ae e manaia foi i le vaai. E mauoa i meaʻai taua ma elemene e saofagā lelei i le soifua maloloina o tagata. O le pauta o nei laulaau e maua ai se auala faigofie e tuʻufaʻatasia ai o latou aoga i totonu o ipu eseese ma meainu, ma avea ai ma mea lauiloa i kuka faʻaonapo nei.

O se tasi o fa'amanuiaga mata'ina o le 'aiga o laulaau 'ese'ese o lona 'oloa o mea'ai. O laulaau ua iloa e iai sona aafiaga fafaga i le fatu ma faʻaleleia le soifua maloloina o le cardiovascular. E le gata i lea, o loʻo i ai a latou meatotino e fesoasoani i le gaogao ma faʻaosofia ai le manaʻo, ma avea ai i latou ma faʻaopoopoga sili i taumafataga. O antioxidants o loʻo maua i lau felanulanuaʻi e sili ona mataʻina aua latou te fesoasoani e faʻamalolo le vevela, faʻafefe le vaivai, ma faʻamafanafana le tino. O le mea lea e fai ai le pauta o laula'au felanulanua'i e le gata o se mea suamalie, ae o se mea aoga e lagolago ai le soifua maloloina atoa.

O le faʻaaogaina o laulaʻau felafolafoaʻi i le taoina ma meainu ua paʻu i le lalolagi kuka i tausaga talu ai nei. O lo'o fa'ata'ita'i fo'i e le au kuka ma kuka a le fale i lenei mea e gaosia ai mea'ai fou e fa'ailoa ai lona fa'ailoga tulaga ese. Ae ui i lea, o se tasi o luʻitau i lau felanulanuaʻi fou o lo latou ola puupuu. E vave ona mou atu le susu i le vevela o le potu, e maua ai le lanu enaena ma faaitiitia le manogi. Ua mafua ai ona fa'atupula'ia le fiafia i le su'eina o ni auala lelei e fa'asao ai e fa'asao ai le lanu ma le manogi o lau.

2
3
4
5

Pandan pautaose fofo i lu'itau fa'asao a'o fa'atumauina le aano o lau felanulanua'i. O le pauta e faia mai laulaau fou e ala i se faiga tulaga ese e aofia ai le tele o laasaga lavelave. O le taunuuga o se pauta lanu meamata lelei e faʻafefeteina gofie i totonu o le vai, e talafeagai ai mo le tele o faʻaoga kuka.

O le paʻu isatis sili ona lelei e iai ni uiga iloga:

6

1. Lanu, o le maualuga o le lelei o le lanu paʻu matagofie, o le tele o lanu meamata, o le pogisa o le lanu, o le maualalo o le togi.

2. Fineness, e masani lava o le sili ona lelei o le sili atu, sili atu i le 50 mesh e sili atu.

3. O le manogi, o le sili atu o le paʻu felanulanuaʻi, sili atu le manogi ma le matagofie o le manogi, ma o le paʻu lanu paʻu maualalo e iai le tofo o laʻau Saina.

4. Tofo, o le maualuga o le togi o le paʻu matagofie, o le sili atu o le tofo fou.

I se aotelega, o le pauta laula'au felanulanua'i ose mea e sili ona lelei e tu'ufa'atasia ai mea fa'alelei ma fa'amanuiaga tau mea'ai. O lona gafatia e lagolago ai le soifua maloloina o le fatu, fesoasoani i le gaogao ma maua ai antioxidants e avea ma faʻaopoopoga sili i soʻo se meaʻai. Faatasi ai mapalani pauta, o mea taumafa e le gata, e mafai ai ona faʻaogaina le faʻaogaina o lenei mea olaola i le tele o ipu ma meainu. Pe o oe o se kuka fa'apolofesa po'o se kuka i le fale, o le tu'ufa'atasia o lau pa'u felanulanua'i i lau kuka e mafai ona fa'aleleia atili ai au ipu a'o fa'alauiloa le soifua maloloina.

 

Fa'afeso'ota'i: Toni

TELEFONO/WHATSAPP : +86 18292839943

Email:sale02@ebos.net.cn


Taimi meli: Oke-08-2024