bg2

Tala Fou

Le Mana o le Kojic Acid: O se faʻalavelave i le Paʻu Paʻu

I le lalolagi o le tausiga o le paʻu, o le sailiga mo se paʻu saʻo, susulu ua taʻitaʻia ai le mauaina o mea eseese e folafola atu ai taunuuga sili atu. O se tasi o mea o lo'o fa'atosina tele i le lalolagi fa'apapa'e pa'u o le kojic acid. E maua mai i sigi ma nisi ituaiga o laau,kojic acidua aliaʻe e avea o se inhibitor faʻapitoa faʻapitoa melanin, e maua ai se fofo faʻalavelave mo tagata taʻitoʻatasi o loʻo saili e foia mataupu e fesoʻotaʻi ma le hyperpigmentation ma le le tutusa o le paʻu.

Xi'an Ebos Biotechnology Co., Ltd. o lo'o taulamua i le fa'aogaina o le malosi o le kojic acid ma lona tomai i le gaosiga o mea'ai, mea'ai fa'aopoopo ma mea teuteu mata. Faatasi ai ma lana tautinoga i le tulaga lelei ma le fou, ua faʻatulagaina e le kamupani o ia lava o se punavai faatuatuaina okojic acidma fa'amoemoe e fai pa'aga ma pisinisi o lo'o su'e mea e sili ona lelei mo a latou fa'au'uga mo le tausiga o pa'u.

Kojic acid, ua lauiloa foi o le aspergillic acid, ua maua le gauai mo lona gafatia e taofia le gaosiga o le melanin i le paʻu. A maeʻa ona ulu atu i sela paʻu, o le kojic acid e fausia ai se lavelave ma ion kopa, ma mafua ai se suiga i le fausaga tolu-dimensional o le tyrosinase, o se enzyme o loʻo aʻafia i le melanin synthesis. O lenei faiga e poloka lelei ai le faʻagaoioia o le tyrosinase, ma taofia ai le fausiaina o melanin. Pe a faʻatusatusa i isi vailaʻau paʻepaʻe, o le kojic acid e faʻaalia le sili atu le aoga i le taofiofia o le tyrosinase, ma avea ai ma mea lauiloa i le fanua o le paʻu paʻu.

O meatotino tulaga ese okojic acidia avea ma se tagata autu i le pa'epa'e malosi fa'atūlaga fa'avae. O lona gafatia e faʻatatau i le gaosiga o le melanin i le tulaga feaveaʻi e avea o se fofo aoga mo le hyperpigmentation, paʻu pogisa ma le paʻu le tutusa. A'o fa'aauau pea ona fa'atupula'ia le mana'oga mo oloa pa'epa'e saogalemu ma lelei,kojic acide tu'uina atu fo'i fa'atau ma fa'ailoga tau pa'u ma se filifiliga fa'amalosi e fa'amalieina mana'oga o tagata fa'atau o lo'o sailia se pa'u pa'epa'e susulu.

I Xi'an Ebos Biotechnology Co., Ltd., o le taula'i atu i le lelei ma le fa'afouina e fa'auluina ai le gaosiga o le kojic acid, fa'amautinoa e ausia tulaga maualuga o le mama ma le aoga. Tautino i suʻesuʻega ma atinaʻe, ua sauni le kamupani e galulue faʻatasi ma paaga o loʻo vaʻavaʻai e tuʻufaʻatasiakojic acidi totonu o latou faʻasologa o le tausiga o paʻu, e maua ai se puna faʻatuatuaina o lenei mea faʻafouina.

I se aotelega, o le tulai mai okojic acidi le avea ai o se inhibitor faapitoa o le melanin ua amatalia se vaitau fou o fofo pa'u pa'u. O le Kojic acid e fa'agata lelei le gaosiga o le melanin ma fa'alavelaveina le gaioiga o le tyrosinase, ma avea ai ma so'o malosi i le tulituliloaina o le pa'u pa'u. A'o fa'aauau pea ona ta'ita'ia e Xi'an Ebos Biotechnology Co., Ltd. le gaosiga o le kojic acid maualuga, o le gafatia mo fa'afouga fou mo le tausiga o le pa'u e fa'aogaina ai le malosi o lenei mea mata'ina e le gata.

asd


Taimi meli: Me-24-2024